Belföld Külföld Gazdaság Tudomány Technológia Időjárás Kultúra Sport Auto Gasztronómia Utazás

Origo

Hogyan hozzuk ki a maximumot a konyhánkból?
Tippek felújításra, korszerűsítésre.

Íme a Kárpát-medence 50 legjobb borásza
Közülük kerül ki idén is a Borászok Borásza.

Mit lehet csinálni megmaradt húsvéti sonkából?
Mentsük meg a húsvéti maradékot, ne menjen kárba!

Fokozzuk az emésztésünket chia géllel
A chia magok aprók, viszont szuperételnek számítanak.

Medvehagyma-krémleves pár perc alatt ebédre
Próbálja ki ön is ezt az egyszerű tavaszi receptet!

Így töltsük fel a szervezetünket vitaminokkal reggel
Tápanyagban gazdag alapanyagok a piacról.

Idén húsvétkor a sütőben készítjük a főtt tojást
Meglepő konyhai tipp.

Így készül az igazán finom húsvéti sonka
Az édes máz elmaradhatatlan.

A világörökség része lehet ez a péksütemény
Egy fontos jelképe ez Franciaországnak.

Az elhanyagolt alapanyag: a csodás medvehagyma
Sokoldalú a konyhában, isteni finom a vele készült grillsajtos szendvics.

Belföld Külföld Gazdaság Tudomány Technológia Időjárás Kultúra Sport Auto Gasztronómia Utazás