Belföld Külföld Gazdaság Tudomány Technológia Időjárás Kultúra Sport Auto Gasztronómia Utazás

Origo

Hogyan főzne Gordon Ramsay a menzán?
Ezer kiló krumplit megtisztítani, hatezer rántott hús és más különlegességek.

Jubileumot ünnepel a hazai borvilág egyik meghatározó szereplője
A villányi Bock Pincénél idén tartják a 40. szüretet Bock József vezetésével.

A 11. helyen végzett a magyar csapat a Bocuse d'Oron
A fődíjat Franciaország nyerte.

Botrány: hagyták volna kihalni az állatot, amely a világ legjobb sonkáját adja
Egy drámai kudarcból nagy magyar siker.

Allergiásoknak és vegán étrendet követőknek egyaránt hasznos sütiskönyv jelent meg
A könyv különlegessége, hogy olyan recepteket is találunk benne, amelyeket akár a gyerekek is könnyűszerrel el tudnak készíteni.

A pulykából készült fogásokkal nem lehet otthon mellényúlni
A szárnyas húsából készült ételeket szinte mindenki; gyermekek és váradósak is fogyaszthatják.

Soha nem volt még ennyi Michelin-csillagos étterem Magyarországon
Az eddigi 5 után már 7 ilyen étteremmel büszkélkedhetünk.

Utcai automatákból halat árusítanak Franciaországban
Az ötletgazda szerint elfogadhatatlan, hogy ne tudjanak a franciák bármikor friss tengeri áruhoz jutni.

Tegyen az egészségéért, fogyasszon pulykát az életmódváltásért!
A pulyka húsa tápláló, mégis fitt: nem terheli a szív- és érrendszert, s telített zsírsavakban is gazdag.

Több tonna hal fogyott el egy nap alatt a Csárdafesztiválon
A kürtőskalácsokból is "bábeli magasságú” tornyot lehetett volna építeni.

Belföld Külföld Gazdaság Tudomány Technológia Időjárás Kultúra Sport Auto Gasztronómia Utazás